XXX : Släktfäktningen

Publicerat: 2011-08-15 | 03:23:47 i Allmänt
Återkommande

Är den känsla att (hur mycket än de hävdar att de vörmar för mig) större del av min släkt känner stor skam och obebåtenhet å mina vägnar. Outsagt när vi språkar samman läser jag av deras min- och kroppsspråk allt emedan de utger sig för att vilja mig sitt främsta. Men jag vet... Derad främsta är ett annat ord för... Kontroll...

Volvo Villa Vovve eller VVV för all del... Vissa varitioner vet jag är för dem godtagbara, men inte de som jag just nu gör. Det är icke hedersamt för en vuxen man att forska inuti sitt inre för andliga och livsavgörande svar. Inte när man är öfver 25 år fyllda. Då skall man hava ett förutsägbart tryggt yrke som förtäljer vilket sinneslag du hava samt hur du komma att leva närmaste 40 åren. Du skall ha investerat i ett hus och valt tapet in i minsta detalj... Pensionsparati den mest lönsamma av fonder och funderat noggrant på huru dan din karriär bör täljas fram på mest lönsamma vis.






Föga bryr jag mig.

För all del vill jag se en framtid, täckt av finansiell måttlighet och bekvämlighet. Men jag önskar intet att stå likt en prost neddränkt i vax och slösamt messa över min prestigesamma (eller ej) yrkeskår samt mina övriga förehavanden i statusfixerad omvärld. Låt mig bara lefva så är jag nöjd... Ja, jag vill ha ett jobb på gruppboende, sant. Ja, jag hoppas innerligt att jag får chance att prova det. Och det är ungefär det jag hava att mäla - Får jag det är jag glad - Får jag det inte... Så bry er - men inte mer än hvad som jag bör uppmärksammas. Ty jag är blott en människoapa som förösöker finna en mening här i världen. That's it... Hava mer än en portion tålamod Ni försvenskade släkteskap....

XXIX : Verkligheten

Publicerat: 2011-08-02 | 01:40:37 i Allmänt
Afton ni Fröjas lakejer!


Härom veckan upptäckte jag någonting fantastiskt (Både skrämmande och triggande på samma gång förmodar jag). Denna plats, som vi väl kan vara överens om kallas jorden, är verklig. Och... Jag är en del av den!

Haha, jag förutsätter att ni skall dumförklara det uttalandet XD

Dock, det finns faktiskt spår av logik i det ovanstående skrivna. Min hypotes är att jag inte har tagit världen riktigt på allvar - säg de senaste 2,5 åren - hela min tillvaro har nog varit disillusionerad, har byggt upp luftslott av oinfriade emotionella och andliga förhoppningar och ett sökande efter ett harmoniskt tillstånd som jag inte vetat hur jag skulle uppnå. Jag har nonchalerat min framtids utgång och intalat mig själv "lev i nuet, imorgon kan jag lika godt vara död" utan att ta hänsyn att åren faktiskt fortgår med eller utan min tillåtelse.

Man är bara ung en gång (troligtvis) så jag kanske bör nyttja den tiden till någonting positivt laddat istället för att vältra mig i redan inträffade olyckor. Har vandrat i den nedbrytande karusellen och varit djupt insyltat i ett melankoliskt ekorrhjul under så pass lång tid att jag i princip inte brytt mig om hvad som skett med mitt öde... Trots allt, världen har ju inte varit verklig under så pass lång tid...

Men nu ÄR den verklig. Jag känner det! Det finns en mening med att söka jobb, förskaffa mig lägenhet så småningom, ställa ut min diktbok, investera i propra medeltidskläder, sjunga för glada livet, äta utsökta middagar och unna mig att faktiskt sitta still under en h e l film (long time ago it seems). Ända sedan jag kom upp till Republiken i Juni och lät mig nystas in i Sandra Nilssons underbara universum så har allt detta blivit plötsligt relevant :)

And NOW to something compleatly different

Jag har flyttat från Svitjod.
Opp.
Till mitt älskade Jamtland.
Det känns riktigt.
För det att jag har min andra hälft i detta land.
Även andra faktorer spelar också in...
Så det var inget enkelt beslut.
Saknar dock Göteborg redan.
Naturligtvis!
Och alla er som därom härskar (Socialista, Dadde, Fredrik, Rolle, Kicki, Cissi, Olle, Marita, Sneaky, Kvark, Lena, Kulturtunnan, Martin, Jon, Micke och mången fler)
Sandra och jag var där i veckan.
Besökte Liseberg, Slottskogen, Vattenpipekaféet, Ostindiefararen, Hagabion, Bergsjön-sjön b.la.
Utsökta minnen.
Har varit ett minnesvärt år för en Gnildron.
Kanhända han återvänder.
One day, who can tell for sure?
Göteborg är ju en del av mig trot allt!
Tillika dess abstrakta humoooooor - änna XD

Andra Nyheter i korthet.

Snubblade rakt in i ett andra bryllop denna sommar (Grattulerar Johanna & Joakim!)
Wuffe har fått sin kopia av diktsamlingen nu.
Brorsan har efter 7 miljoner år fått sin lägenhet nytapetserad!
Dissade yran i förmån för bad i Forsån.
Gainat ett fyrtal kilogram allt sedan Juni (passa dig karl)
Kasserat mina vedervärdiga joggingskor.
Mångkultur är bra.
Så även grillad banan med choklad.
Imorgon hälsar jag på släktens överhufvud (that would be A'momma).
Därefter söker jag mig ut till flickvännen i Tand <3
Det går rykten om ett stundande smultronpicknik.
Detektivarbetet har just börjat.


/Med anledning av den värld som verkligen är verklig